Welkom

Debbie Jenner Pilates Company HollandDe Pilates Company is opgericht in het jaar 2000 en staat onder leiding van bewegingsdeskundige Debbie Jenner. Zij is gespecialiseerd in het geven van matwork- en apparatuuropleidingen en workshops voor (aspirant) instructeurs en fysiotherapeuten.

Je bent aan het goeie adres! Wij zijn geven inmiddels 24 jaar Pilates opleidingen en workshops in Nederland. Hoofddocente Debbie Jenner is een zeer ervaren en bevoegde docente, die al jaren aan de internationale top staat.

Kies de professionals van Pilates Company

In de wereld van Pilates is veel wildgroei van onbevoegde en onvoldoende geschoolde ‘instructeurs’, die niet alleen de discipline een slechte naam geven, maar ook een risico vormen voor de klant in de vorm van blessures. Dit is ook voor sportscholen een onwelkome ontwikkeling. De naam ‘Pilates’ wordt vaak misbruikt voor zelfverzonnen lesaanbod dat niet kan tippen aan hetgeen wij al 24 jaar voor staan: gedegen kwaliteit, met de beste docenten en het welzijn van de klant voorop.

Pilates Company stelt de hoogste eisen aan haar instructeurs. Alleen met een afgeronde cursus en bijgehouden certificaten mogen zij lesgeven met Pilates Company als referentie. Wil je ons een keer ontmoeten en beter leren kennen voordat je een training gaat volgen, of heb je veel vragen? Wij kunnen via Zoom afspreken voor een nadere kennismaking.

  • Mis het niet!  Zie Teacher Training voor het nieuwste aanbod. En hou Events in de gaten voor de inspirerende weekends met Debbie, Michael King, Michael Fritzke en Ton Voogt!

Nieuwe trajecten

Pilates Company is in 2024 gestart met de geherstructureerde opleidingen en workshops. Deze trajecten worden gegeven door een internationaal team van Nederlands sprekende docenten en coaches in Nederland en daarbuiten. Een deel van de workshops is live online, andere workshops worden op locatie gegeven in Nederland.

Hou Teacher Training in de gaten voor het vernieuwde aanbod van trainingen en cursussen. Voor meer informatie over wie wij zijn en waar wij voor staan, zie de ‘The Pilates Company‘ rubriek op deze site.

Debbie’s blog

Debbie deelt haar uitgebreide kennis en ervaring als bewegingsdeskundige met iedereen via haar Engelstalige blog ‘Reform, Refresh, Relax‘. Ook zal ze je zo nu en dan verrassen met een heerlijk gezond recept of andere leuke gezondheidstips.

Debbie Jenner

Rechts op deze pagina staat een formulier om je e-mailadres in te vullen, waarmee je op de hoogte wordt gehouden zodra er een nieuwe blog of vlog van Debbie is verschenen. Je ontvangt een bevestigingsmail * om zeker te zijn dat jij het zelf bent. Rechtsonder is het mogelijk om je in te schrijven voor de Nederlandstalige nieuwsbrief van Pilates Company.

Pilates Company wenst iedereen goede gezondheid toe!